Factors Influencing the Life Cycle of Enterprises in the Creative industries in Slovakia - Kmety Barteková, Mária, 1992-
Analýza životného cyklu podnikov kreatívneho priemyslu na Slovensku na základe determinantov ako ekonomický rozvoj a klastre. Model životného cyklu kreatívneho podnikania.