Swips softvér pre manažment športových turnajov - Zagoršek, Branislav, 1984-
Vektra, s. r. o. a projekt aplikácie Swips fungujúca ako manažér športových turnajov. Segment zákazníkov. Tri verzie produktu. Tržby a zisky produktu.