Economic Impacts of COVID-19 Pandemic (Country and Global Perspective) - Čaplánová, Anetta, 1967-
Ekonomické dopady pandemického ochorenia COVID‑19 spôsobeného novým koronavírusom v medzinárodnom kontexte. Skúmanie súvisiacich štatistických údajov, prognózy a diskusie budúceho vývoja. Vplyv pandémie na meniaci sa mediálny priestor a jednotlivé typy médií. Súčasný vývoj a predpokladané zmeny súvisiace s pandémiou v ekonomikách a médiách.