Autorské právo a obchod pod prizmou európskej smernice o online prenosoch vysielateľov a retransmisii - Kropaj, Marián, 1983-
Nová smernica Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2019/789 zo 17. apríla 2019, ktorou sa stanovujú pravidlá výkonu autorského práva a práv súvisiacich s autorským právom uplatniteľné na niektoré online vysielania vysielateľov a retransmisie televíznych a rozhlasových programov a ktorou sa mení smernica Rady 93/83/EHS. Úvahy de lege ferenda vo vzťahu k zákonu č. 185/2015 Z. z. Autorského zákona.