[Implementácia iniciatív EÚ v oblasti spotrebných daní a ich rozpočtovo-právne dopady] - Olexová, Cecília, 1976-
Recenzia na monografiu venujúcu sa problematike spotrebných daní. Pozornosť zameraná predovšetkým na deskripciu genézy aktuálneho stavu právnej úpravy spotrebných daní v Slovenskej republike a zároveň kritické zhodnotenie vplyvu harmonizačných procesov v danej oblasti s efektom na štátny rozpočet Slovenskej republiky.