Ekonomické následky COVID-19 na malé a stredné podniky - Trúchliková, Mária, 1991-
Analýza dopadov krízy v dôsledku pandemického ochorenia COVID-19 spôsobeného novým koronavírusom na situáciu malých a stredných podnikov (MSP) v krajinách EÚ. Prijímané opatrenia pre MSP jednotlivých štátov EÚ vrátane Slovenska pre podporu MSP. Situácia v krajinách EÚ a na Slovensku na základe dát zo Svetovej banky za rok 2020.