Rakúsky daňový systém - vybrané oblasti - Lukáč, Jozef, 1991-
Popísanie daňového systému Rakúska. Výška daňových kvót v Rakúsku a na Slovenku. Skúmanie, či sú rakúske dane a odvody porovnateľné s tými slovenskými, a poukázanie na rozdiely.