Postavenie Slovenska z hľadiska potravinovej bezpečnosti - Andrejovský, Pavol, 1975-
Pohľad na vzájomnú prepojenosť otázok potravinovej bezpečnosti a metód merania pomocou aplikácie výskumných poznatkov v oblasti potravinovej bezpečnosti. Zhodnotenie situácie v krajinách V4 prostredníctvom vybraného indexu. Global food security index.