Analýza výsledkov olympiády Podnikový hospodár - Lukáč, Jozef, 1991-
Postup realizácie súťaže. Olympiáda podnikový hospodár je súťaž s celoštátnou pôsobnosťou, ktorá je určená pre študentov v absolventskom ročníku stredných škôl s ekonomickým zameraním, stredných škôl s nehospodárskym zameraním a stredných škôl zameraných na služby. Predmetom súťaže je testovanie vedomostí študentov na celom území Slovenskej republiky v oblastiach: ekonomika, podniková ekonomika, Európska únia, spoločenské vedy, finančná gramotnosť. Cieľom súťaže je popularizácia ekonomiky.