Big Data-driven Smart Manufacturing Sustainable Production Processes, Real-time Sensor Networks, and Industrial Value Creation - Kováčová, Mária
Inteligentná výroba založená na analýze veľkých dát: udržateľný výrobný proces, siete senzorov pracujúcich v reálnom čase a vytváranie hodnoty v priemysle