Postavenie hawaly v súčasnom globálnom finančnom systéme a otázniky nad jej etickým rozmerom - Čech, Ľubomír, 1955-
Hawala ako staroveký finančný systém, hlboko zakorenený v islamských morálnych tradíciách. Prehľad praktík tohto systému a hlavné črty transakcií a ich prepojenie na obchodné aktivity. Dôvera a dobrá povesť, ako základný kameň tohto systému. Praktické využitie hawaly.