India and BRICS – Comparison of Economies - Grešš, Martin, 1978-
Ekonomiky krajín BRICS s dôrazom na Indiu ako jedného z najdôležitejších členov zoskupenia BRICS. Kaldorov magický štvorec v modifikovanej podobe na analýzu základných makroekonomických ukazovateľov Indie a ďalších krajín BRICS a na identifikáciu stavu indickej ekonomiky medzi krajinami BRICS. Indická ekonomika sa vyvíjala pozitívne a zlepšovala všetky základné makroekonomické ukazovatele s výnimkou inflácie.