Transformácia virtuálnej meny do majetku účtovnej jednotky - Kareš, Ladislav
Širší pohľad na problematiku virtuálnej meny. Definovanie virtuálnej meny, druhy virtuálnych mien, spôsoby jej obstarania, vlastnenia resp. predaja a softvérové riešenia. Virtuálna mena ako súčasť majetku účtovnej jednotky. Kryptomeny v kontexte predmetu účtovníctva. Spôsoby účtovania, vykazovania, oceňovania a zdaňovania virtuálnej meny.