Analýza elektronickej fakturácie v Európskej únii a jej implikácie pre Slovenskú republiku - Marci, Anton, 1989-
Analýza výsledkov procesu implementácie požiadaviek Smernice o elektronickej fakturácii 2014/55/EÚ z roku 2014 v členských štátoch Európskej únie. Osvedčené postupy s najväčšími prínosmi pre zúčastnené strany a používateľov elektronickej fakturácie ako súčasť procesu obstarávania. Elektronická fakturácia a elektronická faktúra (eInvoice) umožňujúce automatické a elektronické spracovanie definované v smernici. Obsah štruktúrovanej elektronickej faktúry, údaje od dodávateľa v strojovo čitateľnom formáte, pre automatický import do systému Account Payable (AP) kupujúceho bez potreby manuálneho zadávania.