Úverová situácia v SR - Kmeťko, Miroslav, 1969-
Analýza vkladov a celkový objem vkladov počas jednotlivých mesiacov pre domácnosti. Porovnanie celkovej hodnoty vkladov a priemernej úrokovej miery na vklady pre domácnosti. Porovnanie úrokovej miery na vklady pre domácnosti a nefinančné spoločnosti. Financovanie štátu. Vývoj úrokových sadzieb ECB a 10 ročného štátneho dlhopisu SR.