Slovakia Political Briefing: 2019 European Parliament Election in Slovakia - Csányi, Peter, 1978-
Poslanci Európskeho parlamentu. Situácia pred voľbami do Európskeho parlamentu na Slovensku (kampaň a predpovede). Oficiálne výsledky volieb do EP 2019 na Slovensku.