Indicators and Strategic Imperatives of Innovative and Investment Territories Development: General Principles of Asset - Karpenko, Lidiia
Moderné nástroje na predpovedanie výnosov z medzinárodnej investičnej činnosti. Inštrumentálny základ pre extrapoláciu a budovanie inovačného a investičného rozvoja území. Koncepčné základy možných rizík a základná ekonomická interpretácia v medzinárodnom obchode. Ekonomické štatistické zisťovania priamych zahraničných investícií na Ukrajine.