Realizácia Parížskej klimatickej dohody: národný štát a záujmy - Kurucz, Milan, 1954-
Ciele Parížskej dohody a národné štáty. Závislosť klimatickej politiky štátov od záujmov ekonomických a politických síl a ich konfigurácie.