Slovakia Political Briefing: Slovakia Celebrates Its 15th Anniversary of Joining the European Union - Csányi, Peter, 1978-
Európska únia a jej hodnotenie rozšírenia v roku 2004. Situácia na Slovensku a jeho členstvo v Európskej únii.