Slovakia Political Briefing: Threema Messages – Another Affairs of the Slovak Coalition Government - Csányi, Peter, 1978-
Správy Threema a koaličná vláda na Slovesku. Marian Kočner a ostatní zapojení politici. Vyšetrovanie vraždy Kuciaka a Kušnírovej.