Slovakia Political Briefing: Why Is Slovakia Not Capable of Electing All Constitutional Court Judges? - Csányi, Peter, 1978-
Aktuálna situácia vo voľbách sudcov na Ústavný súd. Situácia na začiatku volebného procesu na Slovensku.