Argentínska ekonomika v 21. storočí - Lipková, Ľudmila
Stav argentínskej ekonomiky v 21. storočí. Argentína sa stala začiatkom 21. storočia jedným z najbohatších štátov sveta. Jej pozícia vo svetovej ekonomike postupne upadá a v ukazovateli HDP p.c. poklesla na 66. priečku vo svete. Chronické nerovnováhy v argentínskej ekonomike.