Súčasný stav migrácie Stredoázijských krajín do Ruskej federácie - Rozkošová, Zuzana, 1995-
Výsledky analýzy súčasného stavu migrácie krajín Strednej Ázie do Ruskej federácie a sociokultúrne dopady vyplývajúce zo skúmaných migračných tokov. Príčiny daných migračných tokov na základe modelu push a pull faktorov, v aktuálnych podmienkach jednotlivých krajín. Súčasný stav migrácie z krajín Strednej Ázie do Ruskej federácie. Sociokultúrne dôsledky týchto migračných tokov.