China and It's Way To a Low Carbon Economy: Current Issues and Challenges - Cibuľa, Adam, 1992-
Postoj Číny ku klimatickým zmenám na základe štúdia relevantných dokumentov. Politické ciele a miera ich plnenia v oblasti udržateľnosti a energetickej efektívnosti. Výzvy, ktorým Čína čelí pri prechode na nízkouhlíkové hospodárstvo.