Slovakia External Relations Briefing: Incident With Belgium Over the Death of Jozef Chovanec - Ondriaš, Juraj, 1988-
Zverejnenie nových informácií a videozáznam o smrti slovenského občana policajného zaistenia Jozefa Chovanca v Belgicku dva roky predtým.