Postavenie podnikov cestovného ruchu v štruktúre ekonomických subjektov a jeho vývoj - Strážovská, Helena
Táto kapitola sa zameriava z priestorových dôvodov len na niekoľko vybraných ekonomických kategórií – malé a stredné podniky, rodinné podniky a sociálne podniky. Úlohou dnešných dní je pritom intenzívna spolupráca v rámci EÚ ako vzájomné obohacovanie poznatkov a zdokonaľovanie vedeckých stanovísk.