Factors of Stabilization of Agricultural Employees - Joniaková, Zuzana, 1970-
Motivácia zamestnancov ako významný nástroj manažmentu podnikov. Poznávanie motivačných profilov zamestnancov, ktoré môže napomôcť vedeniu poľnohospodárskych podnikov vytvárať podmienky, ktoré prispejú k pracovnej spokojnosti a tým aj stabilizácii ľudského faktora v tomto sektore.