Interpretation Methods for Customs and Traditions as a Tourist Attraction - Novacká, Ľudmila, 1953-
Definícia, charakteristiky a rozdiely zvykov a tradícií. Tradičná (ľudová) kultúra. Zvyky a tradície ako turistické atrakcie produkty kultúrneho turizmu. Zvyky a tradície ako integrálna časť nehmotného kultúrneho dedičstva. Zvyky a tradície v Európe.