Consumer Education as a Part of Consumer Protection - Pusztiová, Lea, 1994-
Kto je spotrebiteľ a dôležitosť jeho ochrany a vzdelávanie spotrebiteľa, to ako je spotrebiteľ chránený a v ktorých oblastiach by mal mať spotrebiteľ prehľad. Zoznam inštitúcií v SR, ktoré sa zaoberajú ochranou spotrebiteľa a ponúkajú v tejto oblasti široké spektrum služieb.