Slovakia External Relations Briefing: Slovakia’s Participation at the 2020 China International Import Expo - Ondriaš, Juraj, 1988-
Účasť Slovenska na Čínskom medzinárodnom importnom veľtrhu 2020 uskutočneného 5. až 10. novembra 2020. Porovnanie veľtrhu s rokom 2019. Veľtrh a pandémia COVID-19.