Digitálne alternatívy tradičných typov médií - Kuchta, Martin, 1990-
Digitálne alternatívy tradičných typov médií. Identifikácia tradičných typov médií. Rozhovory s marketingovými špecialistami a identifikácia digitálnych foriem médií.