<The> Link between Innovation Capability and Competitiveness in Context of EU27 - Bérešová, Juliana, 1996-
Vzťah medzi inovačnou schopnosťou a konkurencieschopnosťou v krajinách EÚ 27 na základe široko používaného zloženého ukazovateľa národnej konkurencieschopnosti - indexu globálnej konkurencieschopnosti.