Behaviorálny prístup ku kultúre kvality v MSP na Slovensku - Malá, Denisa
Behaviorálny prístup k manažérstvu kvality – správanie manažérov pre motivovanie zamestnancov, ich povzbudenie k výkonu na vysokej úrovni a oddanosti k dosiahnutiu cieľov kvality podniku. Behaviorálne aspekty kvality a ich vplyv na budovanie kultúry kvality. Analýza jednotlivých zložiek profilu zamestnancov v malých a stredných podnikoch (MSP) na Slovensku. Zistenie úrovne behaviorálneho prístupu v manažérstve kvality a navrhnutie jednoduchých odporúčaní pre MSP na Slovensku pre jeho rozvíjanie.