Vývoj hypotekárnych na Slovensku - Luptáková, Lucia
Podmienky poskytovania hypotekárnych úverov od roku 1998 (stav úrokových mier, objem a počet poskytnutých hypotekárnych úverov a podmienky poskytovania hypotekárnych úverov retailovému klientovi). Analýza na historickom vývoji úrokových sadzieb hypotekárnych úverov, objemu a počtu načerpaných úverov a podmienok poskytovania na základe údajov z interných databáz VÚB. Porovnanie parametrov a prehľad o vývoji v čase. Porovnanie stavov v jednotlivých rokoch a identifikovanie hlavných príčin zmien.