Využívanie metód Data Mining pri prognózovaní v energetike - Pachta, Miloš
Skúmanie, ako je možné pomocou sofistikovanej metódy rozhodovacieho stromu zvýšiť presnosť predpovedania aktuálneho čistého priemerného hodinového výkonu elektrickej energie v reálnom čase. Elektráreň s kombinovaným cyklom. Použitie rozhodovacích stromov.