El color rojo en los diccionarios y en el corpus electrónico - Spišiaková, Mária, 1973-
Tento príspevok sa zaoberá pluriverbálnymi konštrukciami obsahujúcimi prvok červenej farby v španielskom jazyku (rojo). Červená farba je po čiernej a bielej, spolu so zelenou, jedna z najproduktívnejších farieb schopných vytvárať lexikalizované konštrukcie.