Analýza ekonomickej efektívnosti verejného obstarávania na území SR - Stašková, Slavomíra, 1989-
Definícia verejného obstarávania. Meranie ekonomickej efektívnosti verejného obstarávania na strane obstarávateľa prostredníctvom kvantifikácie úspory v podmienkach Slovenskej republiky. Efektívnosť verejných zákaziek.