Innovation of Logistics in Transport, Storage and Packaging in a Specific Business - Potoma, Radoslav, 1992-
Analýza a vyhodnotenie súčasného stavu logistického riadenia závodu Enterprise 1 spoločnosti Enterprise 2. Návrh riešení poskytujúce jeho zlepšenie.