Logistika a kvalita - Gajdoš, Jozef, 1962-2025
Vzťah logistiky a kvality. Logistika a kvalita na podnikovej úrovni. Hodnotenie úrovne logistiky krajiny a porovnanie faktorov logistiky na podnikovej a národnej úrovni.