Klimatické technológie - Jenčová, Juliána, 1996-
Klimatické technológie a startupy v oblasti klimatických technológií. Rozdiel medzi Clean Tech a Climate tech. Porovnanie investícií do klimatických technológií v 5 zásadných oblastiach produkujúce skleníkové plyny.