Typy problémov rozvrhovania vo výrobnom procese - Horváthová, Miroslava
Definícia všeobecného problému rozvrhovania výroby. Typy problémov rozvrhovania výroby na základe rozličných kritérií. Rozdiel medzi Flow shop a Job shop problémom rozvrhovania.