Digital Challenges Industry 4.0 in Energy Sector - Bašová, Alena, 1961-
Výhody a možné problémy pri zavádzaní Priemyslu 4.0. Implementácia spojená s implementáciou digitalizácie, internetu vecí, big data, ako aj nových marketingových stratégií. Nový prístup k zákazníkom (Prosumer, Agregator), čo sú nové ekonomické kategórie, vďaka zavedeniu odvetvia 4.0.