Finančný výkon rýchlo rastúcich startupov - Hyránek, Eduard, 1955-
Výskyt startupov s extrémnym rastom na slovenskej startupovej scéne. Opis a analýza startupov prechádzajúcich exponenciálnym rastom. Príčiny exponenciálneho rastu a jeho dôsledky vo vybraných finančných ukazovateľoch.