How to Lead the Team through the Crisis – Comparative Study between Businesses, Self Governance and Healthcare Facilities - Skorková, Zuzana, 1979-
Pandémia COVID-19 a všeobecná potreba krízového riadenia. Porovnanie stupňa kompetencií krízového riadenia v troch rôznych typoch organizácií - v podnikoch, zdravotníckych organizáciách a samosprávnych organizáciách. Kompetencie krízového riadenia.