New Challenges for Risk Management in the Digital Economy and Digital Markets - Hocman, František, 1983-
Digitálne technológie formujú novú digitálnu identitu vo všetkých oblastiach života. Vysvetlenie pojmu relevantného trhu pod vplyvom nových podmienok. Požiadavky na bilaterálne trhy - základné prvky. Rozhodovací proces - teórie.