Cohesion Policy and Regional Development - The Case of Slovakia - Výrostová, Eva
Možné prístupy k analýze a modelovaniu výdavkov politiky súdržnosti EÚ na roky 2007 - 2013 na okresnej úrovni v rámci Slovenska s prihliadnutím na metodiku klasickej a priestorovej ekonometrie. Analýza vykonávania politiky súdržnosti na úrovni okresov v roku 2006 na Slovensku.