<The> Importance of Education and the Threat of Unemployment in the Conditions of the Digital Economy - Žárská, Veronika
Zmeny, ktoré digitálna transformácia prináša spoločnosti, ich podstata a aký môže mať dopad na rast nezamestnanosti. Situácia vo vybraných európskych krajinách z hľadiska dostupnosti internetu a digitálnych zručností obyvateľstva, ktoré sú kľúčovými ukazovateľmi zavedenia prvkov digitalizácie. Miera nezamestnanosti v Slovenskej republike za posledné obdobie a jej vývoj v závislosti od dosiahnutého stupňa vzdelania.