Úvahy o sociálně ekonomických dopadech covidu-19 v kontextu českých národních zájmů - Šulc, Jaroslav
Sociálno-ekonomické dopady koronavírusovej pandémie. Dôsledky neoliberálneho globálne aplikovaného ekonomického modelu a ekonomického rozvoja. Nové zadefinovnie úlohy štátu a posilňovanie krízových riešení. Rozvoj trvalo udržateľný a sociálne štandardy.