Stanovenie hodnoty know-how a prístupy a aspekty ohodnotenia know-how v praxi - Gajdošová, Ľubica
Problematika know-how a jeho využitie v obchodnej praxi. Možnosti jeho ohodnotenia a vplyv na zvýšenie hodnoty podniku v praxi. Charakteristika nehmotného majetku všeobecne, know-how a rozdelenie know-how. Prístupy k ohodnoteniu, metódy využívané pri ohodnotení, princípy potrebné dodržiavať a premenné vstupujúce do procesu ohodnotenia. Ukážka na konkrétnych príkladoch s výpočtom ohodnotenia know-how.