Economical and Practical Aspects of the AOQL Single Sampling Plans - Klůfa, Jindřich
Odber vzoriek ako technika používaná pri kontrole kvality vo vzťahoch medzi predajcom a kupujúcim alebo na riadenie vnútropodnikových procesov. Dosiahnutie požadovenej úrovne ochrany pred rizikom pri súčasnom sledovaní ekonomických charakteristík procesu. Priemerná výsledná kvalita. AOQL plány na kontrolu atribútmi a premennými. Ekonomické a praktické aspekty AOQL plánov.